Slaný koláč z hovězí svíčkové a hub

  • Zkopírovat odkaz
Slaný koláč z hovězí svíčkové a hub main image
Související technologie:
Teplotní sonda MultiSense
Objevte více
Obtížnost
Střední
Doba přípravy
30 Minuty
Doba vaření
35 Minuty
Počet porcí
6 osoby
Pokud máte zkoušíte nové věci, můžete vyzkoušet řecký vánoční pokrm připravený v troubě Whirlpool, o který se můžete podělit s rodinou a přáteli. Využijte výhod sondy Whirlpool Multisense: nemusíte se starat o dobu pečení a teplotu, abyste si mohli vychutnat chvíle pohody.
Slaný koláč z hovězí svíčkové a hub ingredients
Omnivorózní

Suroviny

  • Hovězí svíčková 800 g
  • Směs hub 300 g
  • Petrželka 1 svazek
  • Mouka 3 polévkové lžíce
  • Listové těsto 400 g
  • Vejce 1
  • Mák 1 lžička
  • Růžový pepř 1 lžička
  • Sůl
Slaný koláč z hovězí svíčkové a hub - video cover

Postup

1. Hovězí svíčkovou nakrájejte na 1 prst silné plátky a naskládejte je do mísy.
2. Přidejte houby nakrájené na klínky.
3. Vše posypte moukou, růžovým pepřem a špetkou soli.
2. Slaný koláč z hovězí svíčkové a hub - step2
3. Slaný koláč z hovězí svíčkové a hub - step3
4. Přidejte nahrubo nasekanou petrželku.
5. Vyválejte listové těsto a vyložte jím plech.
6. Na listové těsto rozprostřete směs masa a hub.
4. Slaný koláč z hovězí svíčkové a hub - step4
5. Slaný koláč z hovězí svíčkové a hub - step5
7. Povrch pokryjte zbylým listovým těstem.
8. Potřete rozšlehaným vejcem a posypte mákem.
9. Plech dejte do trouby a teplotní sondu vložte do středu koláče.
8. Slaný koláč z hovězí svíčkové a hub - step8
9. Slaný koláč z hovězí svíčkové a hub - step9
10. V automatických funkcích trouby zvolte kategorii "pečeně", dále "hovězí maso" a "stupeň propečení" (střední). Doba pečení a teplota se vypočítá automaticky.
11. Stisknutím tlačítka Start zahájíte pečení.
12. Po upečení vyjměte sondu, koláč vyndejte z trouby a podávejte nakrájený na klínky.
12. Slaný koláč z hovězí svíčkové a hub - step12
Teplotní sonda MultiSense

Související technologie:

Teplotní sonda MultiSense

Sonda MultiSense monitoruje teplotu ve čtyřech bodech, aby zajistila úplnou kontrolu teploty uvnitř i na povrchu pokrmu.
Související recepty