Pečená Hovězí Svíčková se Syrovým Hráškem

  • Zkopírovat odkaz
Pečená Hovězí Svíčková se Syrovým Hráškem main image
Související technologie:
CRISP
Objevte více
Obtížnost
Nízká
Doba přípravy
20 Minuty
Doba vaření
Chef Plus: 6 minut Crisp + 6 minut varenie hrášku v pare.
Supreme Chef: 8 minut Crisp + 6 minut varenie hrášku v pare.
Počet porcí
4 osoby
Křehké grilované plátky hovězí svíčkové, dokonale propečené a podávané s jemným smetanovým hráškem a bramborami.
Pečená Hovězí Svíčková se Syrovým Hráškem ingredients
Bezlepková
Omnivorózní

Suroviny

  • Hovězí svíčková 700 g
  • Máslo 50 g
  • Rozmarýn 2 větvičky
  • Badyán 2
  • Jalovec 1 lžíce
  • Čerstvý hrášek 200 g
  • Brambory 150 g
  • Extra panenský olivový olej 4 lžíce
  • Černý pepř špetka

Postup

1. Naplňte dno parního hrnce vodou až po uvedenou úroveň. Vložte košík a přidejte hrášek a brambory nakrájené na tenké plátky. Přiklopte pokličkou a pečte v mikrovlnné troubě nastavené na režim vaření v páře při výkonu 750 W po dobu 6 minut.
2. Do mísy dejte olej, rozmarýn, jalovec, badyán, sůl a pepř.
3. Medailonky ze svíčkové nechte v chladničce půl hodiny marinovat v oleji a koření.
4. Vložte prázdný talíř Crisp do mikrovlnné trouby a nastavte jej na 2 minuty na funkci Crisp, aby se předehřál. Vyjměte jej z mikrovlnné trouby a opatrně na něj položte svíčkovou.
5. Vyjměte talíř Crisp z mikrovlnné trouby a opatrně na něj položte svíčkovou.
6. Vložte talíř Crisp zpět do mikrovlnné trouby a pokračujte v přípravě, nastavte funkci Crisp na další 4 minuty.
7. Jakmile hotová, vyjměte svíčkovou a nakrájejte ji na proužky.
8. Ozdobte tak, že na dno talíře položíte lžící krémového hrášku (máslo a rozmixovaný hrášek) a brambory, poté přidejte syrový hrášek a podávejte.
9. Ozdobte barevnými jedlými květy.
CRISP

Související technologie:

CRISP

Funkce Crisp umožňuje dosáhnout křupavého, zlatavého povrchu pokrmů.

Související recepty