Voda, vitamíny a kalorie: čerstvé sezónní ovoce je jednou z klíčových složek letní pohody a energie.
Bezlepková
Veganská
Vegetariánská
Pescetariánská
Omnivorózní
Suroviny
Ananas 1
Malin 150 g
Bobulí goji 30 g
Vlašských ořechů 50 g
Čerstvé máty 1 větvička
Postup
1. Nožem odstraňte listy z ananasu.
2. Pomocí vykrajovače vyjměte středové jádro a rozkrájejte.
3. Rozkrojte kousky na polovinu a vložte je do parního hrnce.
1.
2.
3.
4. Přidejte bobule goji a 100 ml vody.
5. Vložte do trouby a zvolte funkci Dual Steam.
6. Nastavte dobu vaření na 9 minut a spusťte program.
4.
5.
6.
7. Mezitím rozmačkejte maliny vidličkou, oloupejte vlašské ořechy a rozdrťte je.
8. Ananas podávejte s rozmačkanými malinami a ozdobte nasekanými vlašskými ořechy a lístky čerstvé máty.
Související technologie:
DUAL STEAM
S funkcí DualSteam můžete vařit v páře i dva pokrmy najednou. Ideální pro snadné uvaření plnohodnotného zdravého jídla během okamžiku, aniž by se chutě smíchali.