Štikozubec ve Středomořském Obalu

  • Zkopírovat odkaz
Štikozubec ve Středomořském Obalu main image
Související technologie:
CRISP
Objevte více
Obtížnost
Nízká
Doba přípravy
20 Minuty
Doba vaření
Chef Plus: 11 minut
Supreme Chef: 13 minut
Počet porcí
4 osoby
Křehký štikozubec upečený tak, aby se na povrchu vytvořila chutná kůrčička, zatímco uvnitř zůstává šťavnatý, a to díky inovativní přípravě Crisp Fry.
Štikozubec ve Středomořském Obalu ingredients
Pescetariánská
Omnivorózní

Suroviny

  • Filet ze štikozubce obecného 500 g
  • Strouhanka 200 g
  • Petržel 2 listy
  • Majoránka 2 listy
  • Bazalka 2 listy
  • Citron 1
  • Tymián 2 listy
  • Česnek 1 sroužek
  • Extra panenský olivový olej 4 lžíce
  • Sůl špetka
  • Bílý pepř špetka

Postup

1. Nasekejte všechny bylinky, česnek a citronovou kůru a dejte je do mísy se strouhankou.
2. Přidejte olej, sůl a pepř.
3. Nakrájejte štikozubce na kousky silné asi 1 prst, které pak obalte ve strouhance a přitlačte, aby se štikozubec zcela a dobře obalil.
4. Filety položte na speciální talíř Crisp.
5. Talíř Crisp vložte do mikrovlnné trouby, vyberte možnost Fry Crisp a nastavte dobu přípravy na 13 minut.
6. Po upečení podávejte se zbylými bylinkami smíchanými s olejem, aby vznikl krémový dip, a ozdobte jedlými květy.
CRISP

Související technologie:

CRISP

Funkce Crisp umožňuje dosáhnout křupavého, zlatavého povrchu pokrmů.

Související recepty