Slané Listové Těsto s Lososem na Středomořský Způsob

  • Zkopírovat odkaz
Slané Listové Těsto s Lososem na Středomořský Způsob main image
Související technologie:
CRISP
Objevte více
Obtížnost
Nízká
Doba přípravy
25 Minuty
Doba vaření
Chef Plus: 25 minut
Supreme Chef: 25 minut
Počet porcí
4 osoby
Lahodný předkrm nebo chutný samostatný chod, který lze jednoduše popsat jako neodolatelný slaný koláč z lososa, cukety a sýru robiola.
Slané Listové Těsto s Lososem na Středomořský Způsob ingredients
Pescetariánská
Omnivorózní

Suroviny

  • Listové těsto, rozválené 120 g
  • Uzený losos 50 g
  • Cuketa 2
  • Robiola (italský měkký sýr) 120 g
  • Vejce 2
  • Bazalka 1 list
  • Tymián 1 list
  • Česnek 1/2 stroužku
  • Pažitka 1 list
  • Máta 1 list
  • Bílý pepř špetka

Postup

1. Všechny bylinky nasekejte najemno a dejte je do mísy.
2. Přidejte sýr robiola, vejce, sůl a pepř a nakrájeného lososa.
3. Přidejte cuketu nakrájenou na tenké plátky.
4. Listovým těstem obložte talíř Crisp poté, co odstraníte papír, kterým byl obalený.
5. Listové těsto naplňte nádivkou a okraje zahněte dovnitř.
6. Vložte do mikrovlnné trouby, zvolte větrané vaření a nastavte teplotu na 190 °C na 25 minut.
7. Po uvaření těsto vyjměte z mikrovlnné trouby, nakrájejte na disky, pomocí kleštiček ozdobte jedlými květy, čerstvými bylinkami a podávejte.
CRISP

Související technologie:

CRISP

Funkce Crisp umožňuje dosáhnout křupavého, zlatavého povrchu pokrmů.

Související recepty