13.06.2016
Červen 2016 – V souvislosti s uvedením vůbec první řady volně stojících sporáků Whirlpool se 6. smyslem a řadou dalších moderních funkcí i automatických programů představuje společnost Whirlpool také vybrané čisticí prostředky a příslušenství Wpro pro péči o sporák i další povrchy v kuchyni. Whirlpool Professional, zkráceně Wpro, označuje profesionální čisticí přípravky a příslušenství spadající do portfolia značek společnosti Whirlpool Corporation. Široký sortiment zahrnuje šikovné pomůcky, které využijete při instalaci, provozu i péči o spotřebiče a také při každodenním běžném úklidu v domácnosti.

Čisticí krém na indukční, sklokeramické a skleněné varné desky Wpro VTC 102

Ideálním pomocníkem v péči o indukční, sklokeramickou a skleněnou varnou desku je vysoce koncentrovaný čisticí krém VTC 102. Přípravek má profesionální složení. Varnou desku šetrně a bez škrábanců vyčistí, vyleští a zanechá ochranný film pro trvalý lesk. Krém ideálně naneste hadříkem nebo jemnou houbičkou, nechte chvíli působit a poté otřete pomocí vlhké utěrky a osušte. K dostání je v 250ml balení.

Doporučená maloobchodní cena čisticího krému Wpro VTC 102 je 152 Kč včetně DPH.

Čisticí krém Wpro IXC 115 a čisticí sprej Wpro SSC 213 na nerezové povrchy

Pokud si pořizujete sporák v nerezovém provedení, jistě oceníte šetrné čisticí přípravky přímo určené pro tento typ povrchu.

Čisticí krém IXC 115 i čisticí sprej SSC 213 účinně a bezpečně čistí, leští a chrání povrchy z nerezové oceli a chromu. Pokud zvolíte variantu krému, před použitím jej protřepejte, poté naneste malé množství na vlhkou houbičku a důkladně vyčistěte znečištěný povrch. Nechte několik minut působit, opláchněte a osušte. Čisticí přípravek ve formě spreje nastříkejte na plochu a po chvíli otřete čistou houbičkou. Není nutné jej oplachovat vodou.
Po čištění oba přípravky zanechávají na ploše ochranný film bránící vzniku viditelných stop. Díky šetrné textuře se nemusíte obávat poškrábání. Objem krému je 250 ml, sprej je k dostání v 500ml balení.

Doporučená maloobchodní cena čisticího krému na nerezové povrchy Wpro IXC 115 je 90 Kč včetně DPH.
Doporučená maloobchodní cena čisticího spreje na nerezové povrchy Wpro SSC 213 je 165 Kč včetně DPH.

Škrabka na čištění indukčních, sklokeramických a skleněných varných desek Wpro SCR 301

Praktická kovová škrabka SCR 301 je spolehlivým pomocníkem do každé kuchyně. Slouží k odstranění spálených zbytků z indukčních, sklokeramických a skleněných varných desek a je také okamžitou záchranou v případě, že vám při vaření přeteče na povrch desky tekutina s příměsí cukru, která by mohla způsobit na spotřebiči trvalé škody. Ke škrabce lze dokoupit náhradní břity.

Doporučená maloobchodní cena škrabky Wpro SCR 301 je 69 Kč včetně DPH.

Náhradní břity do škrabky Wpro BLA 114

Náhradní břity z nerezové oceli BLA 114 do škrabky na čištění indukčních, sklokeramických a skleněných varných desek. K dostání v balení po 10 kusech.

Doporučená maloobchodní cena náhradních břitů do škrabky Wpro BLA 114 je 82 Kč včetně DPH.

Více informací o příslušenství Wpro naleznete na webových stránkách www.whirlpool.cz.