02.07.2014
Společnost Whirlpool doporučuje ke svým spotřebičům vlastní značku příslušenství a čisticích prostředků Whirlpool Professional (Wpro), která nabízí široké portfolio produktů pro údržbu, čištění a péči o spotřebiče a domácnost. Výběr produktů Wpro, které vám v domácnosti pomohou především při každodenním praní, vám přinášíme níže.

ČISTICÍ TABLETY POWER FRESH

Tablety Power Fresh nejen osvěžují vzduch uvnitř vaší pračky, ale díky svému oxidačnímu účinku také rozpouští a odstraňují nečistoty nacházející se ve vaší pračce na místech, která jsou těžko dostupná nebo neviditelná, např. gumové těsnění dvířek. Pravidelným používáním každý měsíc, případně častěji dle potřeby, udržíte vaši pračku svěží a čistou.

Doporučená cena tablet do pračky (Wpro AFR 300) je 179 Kč včetně DPH. V balení jsou 3 kusy.

KONCENTROVANÝ PRACÍ PRÁŠEK

Koncentrovaný sypký prací prášek s formulí na bázi aktivního kyslíku a enzymy pro účinné odstranění zaschlých skvrn odstraňuje odolné skvrny již při 30 °C. Vhodný je do všech praček, na všechny teploty a typy tkanin. Vydrží zhruba 42 praní při tvrdosti vody menší než 14 °dH. Prací prášek Wpro je bez fosfátů.

Doporučená cena pracího prášku s květinovou vůní (Wpro WMP 150) je 189 Kč včetně DPH. Balení má hmotnost 1,5 kg.

MAGNETICKÝ ODVÁPŇOVAČ VODY

Zabraňuje tvorbě usazenin vodního kamene a prodlužuje životnost spotřebiče. Výrobek je magnetický, proto se musí uchovávat v dostatečné vzdálenosti od kardiostimulátorů a magnetických karet.

Doporučená cena magnetického odvápňovače vody (Wpro MWC 013) je 478 Kč včetně DPH.

SÍŤKA NA PRANÍ

Tato síťka pomáhá prodloužit dobu životnosti vašeho oblečení a zabraňuje jeho opotřebení a potrhání při praní v pračce. Malé předměty z oděvů není nutno odstraňovat, ale u větších textilií, např. záclon, perte bez háčků a odnímatelných pojezdů. Síťka na praní má praktické zapínání na zip.

Doporučená cena síťky na praní (Wpro WAS 600) je 125 Kč včetně DPH. Síťka má rozměry 60 x 60 cm.