1  2
27.06.2014 Nové modely vrchem a předem plněných praček Whirlpool s vyšší kapacitou vyrobené v Popradu
Společnost Whirlpool, přední světový výrobce domácích spotřebičů, rozšiřuje portfolio v segmentu praní a přivádí na trh nové předem i vrchem plněné modely praček s vyšší kapacitou. Ty pochází z moderní továrny ve slovenském Popradu, jejíž kvalitu potvrzuje expedice více než 8 500 praček v prémiové kvalitě každý den. Vybrané modely předem plněných praček ve standardním či úzkém provedení charakterizují kromě inteligentních technologií v čele se 6. smyslem také prémiový design a nová elegantní chromovaná dvířka.
30.05.2014 Originální náhradní díly na e-shopu
Společnost AP servis, servisní gestor značek Whirlpool, Bauknecht a Ignis, spustila internetový obchod Servis-Whirlpool.cz s rozsáhlou nabídkou originálních náhradních dílů a příslušenství. V nabídce jsou také klimatizace, profesionální řešení a doplňky pro komplexní péči o domácí spotřebiče pod značkou Whirlpool Professional (Wpro).
14.04.2014 Průzkum Whirlpool
81 % Čechů si nedokáže představit život bez mikrovlnné trouby
25.03.2014 Jarní recepty od Whirlpool
Vyzkoušejte vynikající variace tradičních velikonočních receptů připravených za pomoci spotřebičů Whirlpool