Studený salát z dušeného ananasu s pyré z malin a mátou

Doba přípravy
15 Minuty
Doba vaření
9 Minuty
Voda, vitamíny a kalorie: čerstvé sezónní ovoce je jednou z klíčových složek letní pohody a energie.

Suroviny

  • 1 ananas
  • 150 g malin
  • 30 g bobulí goji
  • 50 g vlašských ořechů
  • 1 větvička čerstvé máty
Postup

1. Nožem odstraňte listy z ananasu.

2. Pomocí vykrajovače vyjměte středové jádro a rozkrájejte.

3. Rozkrojte kousky na polovinu a vložte je do parního hrnce.

4. Přidejte bobule goji a 100 ml vody.

5. Vložte do trouby a zvolte funkci Dual Steam.

6. Nastavte dobu vaření na 9 minut a spusťte program.

7. Mezitím rozmačkejte maliny vidličkou, oloupejte vlašské ořechy a rozdrťte je.

8. Ananas podávejte s rozmačkanými malinami a ozdobte nasekanými vlašskými ořechy a lístky čerstvé máty.