Voda, vitamíny a kalorie: čerstvé sezónní ovoce je jednou z klíčových složek letní pohody a energie.

Bezlepková
Suroviny
- Ananas 1
- Malin 150 g
- Bobulí goji 30 g
- Vlašských ořechů 50 g
- Čerstvé máty 1 větvička

Postup
1. Nožem odstraňte listy z ananasu.
2. Pomocí vykrajovače vyjměte středové jádro a rozkrájejte.
3. Rozkrojte kousky na polovinu a vložte je do parního hrnce.
1. ![Studený salát z dušeného ananasu s pyré z malin a mátou - step1]()

2. ![Studený salát z dušeného ananasu s pyré z malin a mátou - step2]()

3. ![Studený salát z dušeného ananasu s pyré z malin a mátou - step3]()

4. Přidejte bobule goji a 100 ml vody.
5. Vložte do trouby a zvolte funkci Dual Steam.
6. Nastavte dobu vaření na 9 minut a spusťte program.
4. ![Studený salát z dušeného ananasu s pyré z malin a mátou - step4]()

5. ![Studený salát z dušeného ananasu s pyré z malin a mátou - step5]()

6. ![Studený salát z dušeného ananasu s pyré z malin a mátou - step6]()

7. Mezitím rozmačkejte maliny vidličkou, oloupejte vlašské ořechy a rozdrťte je.
8. Ananas podávejte s rozmačkanými malinami a ozdobte nasekanými vlašskými ořechy a lístky čerstvé máty.